Τι δηλώνει η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Κρουσώνα

Τελευταία Ενημέρωση:

Απάντηση στη διαμαρτυρία πολίτη

Μετά τη δημοσίευση της διαμαρτυρίας πολίτη από τον Κρουσώνα και για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, που δημοσιεύτηκε στις 18-11-2019, λάβαμε την εξής απάντηση από την ανάδοχο εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο αυτό, κατόπιν σύμβασης με το δήμο Μαλεβιζίου.

“Από την ανάδοχο εταιρεία της Αποκομιδής των απορριμμάτων του Κρουσώνα.

Δεδομένης της διαμαρτυρίας του κατοίκου του Κρουσώνα για τα σκουπίδια και τους λιγοστούς κάδους οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η επιχείρηση μας στην οποία έχει ανατεθεί δυνάμει συμβάσεως η αποκομιδή των απορριμμάτων, εκτελεί με συνέπεια τα καθήκοντα της.

Την αποκομιδή των σκουπιδιών εκτελούμε στους προγραμματισμένους από την μεταξύ μας σύμβαση με τον Δήμο χρόνους και δεν δύναται να παρεκκλίνουμε αυτής.

Τόσο ο αριθμός των κάδων όσο και η θέση τους χορηγούνται και προσδιορίζονται από τον Δήμο και όχι από τον εργολάβο καθαριότητας.

Η επιχείρηση μας δεν έχει την ευχέρειας ούτε τη δυνατότητα τροποποίησης της σύμβασης κατά βούληση.

Όποιες αλλαγές ή προβλέψεις απαιτείται  εγκρίνονται από τον Δήμο, ο οποίος φέρει την πλήρη ευθύνη για τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης με το εν λόγω αντικείμενο”.
.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...