Δραματική νίκη του ΟΦΑΜ 1-0 επί του Αετού (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΑΜ συνέχισε την προέλαση του για την κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας με 1-0 τον Αετό.

Η χρυσή αλλαγή του Χρήστου Ανδριαδάκη ο Ανδρέας Αεράκης ήταν ο παίκτης που έβαλε το γκολ και ο νεαρός τερματοφύλακας Σταύρος Αποστολάκης με το πέναλτι που απέκρουσε στο 89' κράτησε τη νίκη.

Ο ΟΦΑΜ ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες ενώ ο Αετός διαμαρτύρεται για ένα ακόμα πέναλτι που δεν του έδωσε ο διαιτητής Ζιούτος ο οποίος πάντως σε γενικές γραμμές έκανε μια καλή διαιτησία.

Στο 8' ο Ανδριαδάκης με υπέροχη ενέργεια σούταρε λίγο άουτ.

Στο 16' σέντρα του Ανδριαδάκη ο Ρογδιανάκης εξ' επαφής με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσαχάκη.

Στο 30' ο Ανδριαδάκης τετ α τετ με τον Τσαχάκη προσπάθησε να περάσει τη μπάλα από πάνω του αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο νεαρός τερματοφύλακας.

Νέο τετ α τετ ένα λεπτό μετά με τον Σκουλούδη να προλαβαίνει τον Τσαχάκη και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 56' ο Αετός ζήτησε πέναλτι σε σύγκρουση του Δραμουντάνη με τον τερματοφύλακα του ΟΦΑΜ Αποστολάκη αλλά ο διαιτητής Ζιούτος έδωσε επιθετικό φάουλ.

Στο 75' ο Αεράκης που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλαγή έκανε με δυνατό σουτ το 1-0.

Στο 89' σουτ-φάουλ του Δραμουντάνη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα αφού την βρήκε λίγο ο Αποστολάκης και στη συνέχεια δόθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βιτώρος και απέκρουσε ο Αποστολάκης.

Στο 92' τρομερή μπαλιά του Λαδουκάκη, ο Μοχιανάκης πλάσαρε και ο Τσαχάκης με φοβερή απόκρουση απέτρεψε το γκολ.

Συνθέσεις:

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Νικηφόρος, Μουλακάκης, Σφακιανάκης(70' Μαργαριτσανάκης), Ρογδιανάκης, Κολλαρετάκης, Λαδουκάκης, Κοσκινάς(56' Μοχιανάκης), Σκουλούδης(89' Κυριακάκης), Ανδριαδάκης(63' Αεράκης), Δεληγιαννάκης.

Αετός: Τσαχάκης, Ιωαννίδης, Ξυλούρης(57' Μέμος), Ανδρικάκης, Σπαχής, Κρητικός, Βιτώρος, Παγκαλάκης, Δραμουντάνης, Μαρής, Πιντιλη(77' Βασιλάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ