Περίπατο στο Αστρίτσι ο Αλμυρός 5-2 την Τριτωνία (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Μετά από αρκετό διάστημα ο Αλμυρός έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επιβλήθηκε με το ευρύ 5-2 της Τριτωνίας.

Οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και με ηγέτη το Δημήτρη Κοιλιάρα έφτασε σε μία εύκολη νίκη που θα τον βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά ενόψει και του δεύτερου γύρου που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον ξαφνικό χαμό του πρώη βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Δεικτάκη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να προηγηθούν στο σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Μάρκου στο μόλις στο 4΄. Η αντίδραση του Αλμυρού ήταν άμεση και στο 13΄ ο Σακλαμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 1-1.

Στο 17΄ χάθηκε η μπάλα από το συνδυασμό Μονιάκη-Τοπούζη-Περογαμβράκη ο τελευταίος σούταρε δυνατά αλλά ο Καπετανάκης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 31΄ ο Κοιλιάρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Τριτωνίας με τον κ.Γρηγοράκη να καταλογίζει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Περογαμβράκης κάνοντας το 1-2.

Στο 43΄ από κόρνερ του Γκίνη ο Φραγκιαδάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να διώξει με δυσκολία ο Ζαφείρης. Στο 50΄ ο Κοιλιάρας σέρβιρε  και ο  Περογαμβράκης εκτέλεσε με σουτ ανεβάζοντας το  δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο 80΄ ο Σακλαμάκης που ήταν εντυπωσιακός ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καπετανάκη και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε και πάλι ο Περογαμβράκης κάνοντας το 1-4 και ταυτόχρονα προσωπικό χατ-τρικ.

Στο 87΄ ο Ντραγκότι με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε 2-4 για την Τριτωνία. Στις καθυστερήσεις ο Αλμυρός κέρδισε και τρίτο πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Γιαλούσης διαμόρφωσε το τελικό 2-5 για την ομάδα του Γαζίου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΤΡΙΤΩΝΙΑ  Καπετανάκης, Φτυλάκης, Κάλλας(75΄φραγκιαδάκης Γ.), Μυφτάρι, Μιχελινάκης, Γκίνη(58΄Ντραγκότι Ε.), Βαρσάκης, Πηρουνάκης, Φραγκιαδάκης, Μάρκου, Μπαλόκας(58΄Ντραγκότι).

ΑΛΜΥΡΟΣ  Ζαφείρης, Αγαπάκης, Μονιάκης(46΄Ρουμπάκης), Ξενοκτιστάκης, Γιαλούσης, Μαχαίρας(66΄Απλαδάς), Λυκούδης, Περογαμβράκης(82΄Σκουτέλης), Κοιλιάρας, Τοπούζης(75΄Μπέρκης), Σακλαμάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ