Τρομερός ο ΠΑΟΚ σκόρπισε την Τριτωνία στον Κρουσώνα (5-0)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον Β γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ που διέλυσε με 5-0 την Τριτωνία παίρνοντας τους τρείς πολύτιμους βαθμούς και φυσικά εκδίκηση για την ήττα που είχε κάνει στο Αστρίτσι.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με το ευρύ 4-0.

Από την άλλη η Τριτωνία ήταν σαν να μην εμφανίστηκε στο γήπεδο ποτέ και η ήττα ήρθε με κατεβασμένα τα χέρια.

Απόλυτα δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ που έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο και έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και πόση ποιότητα στο ρόστερ του έχει.

Στο 15' ο Βασιλείου από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Στρατήγης στο πρώτο δοκάρι έκανε κεφαλιά ψαράκι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (1-0).

Στο 17' ο Γκίνη έπιασε καλό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Κασμερίδης σε ετοιμότητα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 27' από πάσα του Στρατήγη ο Παπαδιός μπήκε στην περιοχή αφού πρώτα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε στη γωνία και έκανε το 2-0.

Στο 31' από φάουλ του Ανωγειανάκη ο Ξημεράκης σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 3-0.

Στο 42' ο Ξηρός βρέθηκε μόνος του στην περιοχή μετά από πάσα του Ανωγειανάκη, πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Καπετανάκη και έγραψε το 4-0.

Στο 54' ο Γκίνη μέσα στην περιοχή από αριστερά έκοψε τη μπάλα παράλληλα ο Κασμερίδης δεν μπλόκαρε τη μπάλα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 61' ο Πρικάκης σούταρε διαγώνια και απέκρουσε με δυσκολία ο Πλευριτάκης που είχε περάσει στη θέση του Καπετανάκη στο ημίχρονο.

Στο 74' ο Καλομοίρης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πλευριτάκης που έκανε έξοδο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Στρατήγης που ήταν στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε σε κενή εστία για το 5-0.

Στο 85' ήρθε η μεγαλύτερη φάση της Τριτωνίας όταν ο Ρ. Ντραγκότι μπήκε στην περιοχή μόνος του αλλά πλάσαρε άουτ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Ξηρός(74' Απλαδάς), Χατζησεβαστός, Παπαδιός(63' Καλομοίρης), Βασιλείου(77' Ζωνάκης), Σκούφος, Πρικάκης(63' Κοζορώνης), Ξημεράκης, Στρατήγης, Ανωγειανάκης, Γεωργόπουλος.

Τριτωνία: Καπετανάκης(46' Πλευριτάκης), Φτυλάκης, Κουτεντάκης, Myftari, Ρ. Ντραγκότι, Βαρσαμης, Γκίνη, Στρατιδάκης, Πηρουνάκης(82' Katilliari), Μάρκου, Μπαλόκας(46' E. Dragoti).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ