Εγκαίνια πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Τσαλικάκι

Petite Perle 300×250

Στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι επί της κεντρικής λεωφόρου έγιναν τα εγκαίνια του πρακτορείου ΟΠΑΠ των Κώστα και Δημήτρη Σκουλά από τον πατήρ Εμμανουήλ Ξυλούρη και πλήθος κόσμου.

Οι ιδιοκτήτες δέχτηκαν τις ευχές φίλων, επιχειρηματιών και συγγενών, ενώ έξω από το πρακτορείο είχε στηθεί πλούσιο μπουφέ από το catering "Ρεράκης" που τίμησαν δεόντως οι παρόντες.

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άννα Περάκη, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Τάσος Λιαδάκης – Γιάννης Βάμβουκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Σαλούστρος, Δημήτρης Τζεδάκης, Ευριπίδης Φτενός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Νίκος Πατραμάνης και Δημήτρης Κόλλιας. Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε ο ένας και μοναδικός κρητικός καλλιτέχνης Αντώνης Ξυλούρης (Ψαραντώνης).

Περήφανοι αλλά και χαρούμενοι οι γονείς Χαράλαμπος και Ζαφειρένια Σκουλά που δεν σταμάτησαν να χαιρετούν και να συνομιλούν με τον κόσμο συμμετέχοντας στο νέο επαγγελματικό ταξίδι των παιδιών τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ