Δίκαιο 0-0 στα Καλέσα για Μαραθώνα και Βόνη(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Δυνατό παιχνίδι έγινε στα Καλέσα χωρίς κάποια ομάδα να αναδειχθεί νικήτρια μένοντας στη λευκή ισοπαλία 0-0 που με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων κρίνεται δίκαιο.

Στο Α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν στο 25΄ δοκάρι με δυνατό σουτ του Μανιαδάκη έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη και πάλι έλειψαν οι μεγάλες φάσεις με τη Βόνη να έχει την καλύτερη στιγμή στο 87΄ όταν ο Γιακουμάκης μέσα από την περιοχή σούταρε διαγώνια και έδιωξε δύσκολα ο Κασσωτάκης.

Από το Μαραθώνα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι Μάτσα-Ρομπάκης και μόνο κάποιες ενέργειες από το Δίπλα δεν έφταναν για να έρθει η νίκη.

Από την άλλη η Βόνη διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με τους παίκτες του Μιχάλη Καλυκάκη να τρέχουν και να καλύβουν κάθε χώρο μέσα στο γήπεδο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ:   Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μανιαδάκης, Ουζούνης, Σαμαριτάκης, Λουλάκης(63΄Μαυρομάτης), Μάτσα, Κουσκώφ(38΄Ρουμπάκης Δ.), Βιτσαξάκης(70΄Ρουμπάκης Β.), Δίπλας, Ρομπάκης.

ΒΟΝΗ:  Δαμιανάκης, Κοτζιάς, Σταυρακάκης, Καλογεράκης, Μυλωνάς, Καλαιτζάκης(65΄Κουκάκης Δ.), Μυρωδιάς, Γκικόκα, Ζερβάκης(76΄Γιακουμάκης), Κουκάκης Ν.(89΄Ζαχαράκης), Ντόντα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ