Τρομερά πράγματα στη Βαγιά ΕΓΟΗ-Μαραθώνας 2-2

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Τρομερά πράγματα έγιναν στη Βαγιά με τον Μαραθώνα να βάζει γκολ στο 93'σε αντεπίθεση μετά από κόρνερ του ΕΓΟΗ και να κάνει το 1-3 αλλά με απόφαση του βοηθού το γκολ δεν μέτρησε και αντιθέτως δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΕΓΟΗ σε τράβηγμα του Λειβαδίτη στον Παναούση με τον ίδιο να εκτελεί το πέναλτι και να κάνει το 2-2 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο ΕΓΟΗ ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει βάλει παραπάνω από ένα γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Κασσωτάκης ήταν σε εξαιρετική μέρα και είχε κατεβάσει ρολά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραθώνας ήταν καλύτερος προηγήθηκε κιόλας χάνοντας παράλληλα δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά στο τέλος εκεί που νόμιζε ότι σφράγισε τον αγώνα με το ακυρωθέν γκολ του Ρομπάκη έφυγε από το γήπεδο με την ισοπαλία.

Στο 4' ο Κάσα νικήθηκε στο τετ α τετ απ' τον Κασσωτάκη που απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 15' από κόρνερ του Γιακουμάκη ο Ντινελάρης στο πρώτο δοκάρι σούταρε με τη μία και απέκρουσε και πάλι με δυσκολία ο Κασσωτάκης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 22' φοβερή πάσα του Γιακουμάκη στην πλάτη της άμυνας του Μαραθώνα στον Κάσα που πρόλαβε στην έξοδο τον Κασσωτάκη και κρέμασε για το 1-0.

Στο 23' ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκης ένιωσε ενόχληση στη γάμπα του και αντικαταστάθηκε από τον βοηθό του κ. Ξυπάκη πηγαίνοντας βοηθός.

Στο 36' ο Δίπλας έπαιξε γρήγορα το φάουλ έξω από την περιοχή στον Μαυρομάτη που σούταρε, ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε και ο Ουζούνης από κοντά στην επαναφορά έκανε το 1-1.

Στο 54' απευθείας φάουλ του Ντινελάρη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78' ο Kouksov έπαιξε κάθετα τον Ρομπάκη που πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Χαραλαμπάκη να αποκρούει με τα πόδια με τον Ρουμπάκη αυτή τη φορά να παίρνει την επαναφορά και να κάνει με πλάσε το 1-2.

Στο 82' ο Ρουμπάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Αεράκη, την έδωσε στον Ρομπάκη, αυτός πέρασε ένα αντίπαλο αλλά νικήθηκε απ' τον Χαραλαμπάκη στο τετ α τετ.

Δύο λεπτά έβγαλε μόνο του τον Ντινελάρη αλλά σούταρε πάνω στον Κασσωτάκη.

Η απίστευτη φάση του αγώνα έγινε στο 93' όταν από κόρνερ του ΕΓΟΗ ο Μαραθώνας βγήκε στην αντεπίθεση και με τον Ρομπάκη έκανε το 1-3, με τον διαιτητή κ. Ξυπάκη να δείχνει τη σέντρα αλλά τον βοηθό κ. Χαραλαμπάκη να σηκώνει τη σημαία και να του λέει ότι υπήρξε  τράβηγμα του Λειβαδίτη στον Παναούση μέσα στη περιοχή. Ο διαιτητής κ. Ξυπάκης γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε πέναλτι με τους ανθρώπους του Μαραθώνα να διαμαρτύρονται έντονα. Πριν την εκτέλεση του πέναλτι ο αρχηγός του Μαραθώνα Ουζούνης αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Παναούσης και έκανε το 2-2 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.    

Συνθέσεις:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Αεράκης, Παπουτσάκης, Παναούσης, Λυριτζής, Κάσα, Ζερβάκης, Καλαϊτζάκης, Ντινελάρης, Γιακουμάκης, Αθουσάκης(63' Σαλαϊ).

Μαραθώνας: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μανιαδάκης, Ουζούνης, Λειβαδίτης, Λουλάκης, Μάτσα, Μαυρομάτης(68' Ρομπάκης), Ρουμπάκης(86' Παππάς),Δίπλας, Kouksov.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ