Εκτός από το αεροδρόμιο στο Καστέλι επίσημες ανακοινώσεις και για ΒΟΑΚ δια στόματος Πρωθυπουργού, στις 8 Φλεβάρη

Petite Perle 300×250

"Στο επίκεντρο της πολιτικής μας είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ταχύτατης και υψηλής ανάπτυξης, η οποία θα είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Ήδη πριν λίγες μέρες έγιναν ανακοινώσεις για το αεροδρόμιο του Καστελίου" ανέφερε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συμπληρώνοντας ότι " Άλλωστε ο πρωθυπουργός θα κατέλθει στην Κρήτη ( σ.σ στις 8 Φεβρουαρίου) για αυτό το λόγο. Και νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε πολύ ευχάριστες ειδήσεις και για ένα έργο που χρονίζει αδικαιολόγητα, τον ΒΟΑΚ" .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο "Κήπος των Αισθήσεων" στις Μαλάδες, παρουσία και του Υπουργού Ανάπτυξης και Αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος, τοπικά στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ