Πρόγραμμα εκδηλώσεων για υγεία-ευεξία και ποιότητα ζωής στο Σάρχο

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχου διοργανώνει το πρόγραμμα με τίτλο "Υγεία – Ευεξία & Ποιότητα Ζωής" το οποίο περιλαμβάνει εννέα εκδηλώσεις γύρω από τον θεματικό αυτόν άξονα.

Πρόληψη του καρκίνου, πρώτες βοήθειες, διατροφή, μουσική και σινεμά, περιβάλλον και πεζοπορία,είναι μερικές από τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος που εμπνευστήκε ο Σύλλογος και ξεκίνησε ήδη με την οφθαλμολογική εξέταση.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει: "Ευχαριστούμε τους πολύτιμους συντελεστές αυτού του προγράμματος (με χρονολογική σειρά): Οφθαλμίατρο κ. Μανδαλάκη και Οπτικά SunOptical, Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. κ. Γεώργιο Φραγκιαδάκη, Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ και την Προϊσταμένη κα. Βογιατζάκη, Ιατρό-Ογκολόγο και Αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Βαμβακά, μουσικό, εκπαιδευτικό και μαέστρο της χορωδίας Αρτεμησίας Ν. Αλικαρνασσού κα. Μαίρη Μαρκοπούλου, καθώς και το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ.

Σας προσκαλούμε να επιμορφωθούμε σε αυτά τα σημαντικά θέματα από ειδικούς, να φτιάξουμε τράπεζα αίματος, να ακούσουμε μουσική, να δούμε σινεμά και να περπατήσουμε όλοι μαζί, για καλύτερη Υγεία – Ευεξία και Ποιότητα Ζωής!.

Η αμέσως επόμενη δράση θα γίνει την Τετάρτη 5/02, ώρες 18:00-21:00, σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και αποτελεί ημερίδα με θέμα "Δικαίωμα και Ευθύνη για το Περιβάλλον" , εστιασμένη στα θέματα της υπαίθρου, με συμμετοχή τριών επιστημόνων. Γιατί η δύναμη και η ευθύνη είναι δική μας! Σας περιμένουμε!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ