Συνάντηση Ν. Ηγουμενίδη με τη διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Petite Perle 300×250

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημέρωσης των υπουργών και βουλευτών του νομού ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν.Ηρακλείου Νίκος Κουταλάκης και η Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Κυνηγάκη Ευγενία, συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη.

Ο κ Κουταλάκης και η κ.Κυνηγάκη ενημέρωσαν τον κ. Ηγουμενίδη για τα πλέον φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο διαβιβάζοντάς του αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας (ΠΟΙΚΞΓ) και του Συλλόγου Ηρακλείου. Η ενημέρωση αφορούσε σε πάγια αιτήματα του κλάδου, αλλά και σε θέματα όπως τα παράνομα ιδιαίτερα, τα παράνομα κέντρα σχολικής μελέτης και τα οικοδιδασκαλεία.

Ο κ. Ηγουμενίδης είπε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αναφορικά με την επίτευξη συνάντησης κλιμακίου της Ομοσπονδίας με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ενημέρωσή της για τις θέσεις του κλάδου μας επί των παραπάνω θεμάτων. Ζήτησε επίσης την προσκόμιση περισσότερων εγγράφων με σκοπό να γίνουν οι κατάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ