Συνεδρίασε η Π.Ε.Δ. Κρήτης

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, η εκτελεστική επιτροπή της Π.Ε.Δ Κρήτης υπό την προεδρία του Γιάννη Κουράκη, με τη συμμετοχή όλων των μελών της και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η εκπροσώπηση της ΠΕΔ σε επιτροπές και οργανισμούς, θέματα που αφορούν την προγραμματική σύμβαση της ΠΕΔ με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης καθώς και η προετοιμασία των εισηγήσεων για το επόμενο ΔΣ που ορίστηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία της ΠΕΔ στο Ηράκλειο.

Υπήρξε τέλος ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη για παρεμβάσεις του έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε θέματα που αφορούν το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι και την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης, το νέο οδικό άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), καθώς επίσης και την ανάγκη για άμεση στελέχωση των Δήμων της Κρήτης με το αναγκαίο προσωπικό και τις απαραίτητες δομές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...