Κύπελλο ΕΠΣΗ: Εύκολα στους «4» ο ΠΟΑ(pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Με το εμφατικό 0-8 κέρδισε ο ΠΟΑ τον Μαραθώνα στα Καλέσα και πέρασε πολύ εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο Μαραθώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός και είχε και μία τρομερή ευκαιρία για γκολ με τον Λειβαδίτη ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε και έχασε την συγκέντρωση του με το παιχνίδι από 0-2 που ήταν στο ημίχρονο να τελειώνει με 0-8. Να πούμε βέβαια ότι ο Μαραθώνας είχε πολλές ελλείψεις.

 Από την άλλη πλευρά ο που μπήκε αρκετά χαλαρός στον αγώνα βρέθηκε να νικάει με 0-2 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ανέβασε πολύ το ρυθμό του και έβαλε τα υπόλοιπα γκολ. Κορυφαίος του ΠΟΑ ο Νίκολλι που έβαλε τα πέντε από τα οκτώ γκολ.

Στο 10' ο Ξυλούρης μπήκε στην περιοχή, το σουτ που έκανε κόντραρε, η μπάλα κατέληξε στον Νίκολλι που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 23' ο Αμαραντίδης έκλεισε προς τα δεξιά, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι του Κασσωτάκη.

Στο 36' ο Καϊμακαμούδης γύρισε μέσα στην περιοχή, σούταρε όμως αρκετά άουτ.

Στο 39' μεγάλη ευκαιρία για τον Μαραθώνα με τον Ρουμπάκη να κάνει το κόρνερ, τον Λειβαδίτη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Μανουσάκης με καταπληκτική απόρκουση πάνω στη γραμμή κράτησε το μηδέν.

Στο 42' ο Νίκολλι έπαιξε ένα δύο με τον Ξυλούρη, σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-2.

Στο 54' από βαθιά μπαλιά του Πετράκη πίσω από το κέντρο ο Νίκολλι στην πλάτη της άμυνας βγήκε μόνος του με το τέρμα και έκανε το 0-3.

Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-4.

Στο 58' από κόρνερ του Κερμενίδη ο Πετράκης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νίκολλι με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-5.

Στο 68' ο Μαρκουλάκης εξαπέλυσε μία βολίδα λίγο μετά το κέντρο στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι για το 0-6.

Στο 73' απευθείας φάουλ του Ρουμπάκη, ψηλά άουτ.

Στο 78' ο Παππάς ανέτρεψε τον Αμαραντίδη μέσα στην περιοχή με τον Κ. Μανδαλενάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε ο Βοργιάς που σημάδεψε το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαμουηλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-7.

Στο 82' ο Γκιελούσι με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-8.

Συνθέσεις:  

Μαραθώνας: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Παππάς, Λειβαδίτης, Σαμαριτάκης, Λουλάκης, Kouksov, Μαυρομάτης, Δ. Ρουμπάκης, Β. Ρουμπάκης (57' Τσελίκια), Βερτουδάκης.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Νάτος, Μαρκουλάκης, Γιαλυτάκης, Σαμουηλίδης, Νικόλι, Ξυλούρης, Καϊμακαμούδης (46' Βοργιάς), Κερμενίδης (60' Γκιελοσάνι), Αμαραντίδης, Πετράκης (60' Χανιωτάκης).

Βράβευσε τον «Καρίκη» ο ΠΟΑ

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο ΠΟΑ βράβευσε τον Δημήτρη Λυδάκη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο καθώς και για το ήθος του. Την τιμητική πλακέτα στον «Καρίκη» έδωσε ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας και το σήμα της ομάδας του ΠΟΑ έδωσε ο αρχηγός Μάνος Πετράκης.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ