Οι ΆλαλΟι Θύται οι μεγάλοι νικητές στο 7ο κηνήγι κρυμμένου θησαυρού

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το 7ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού του Δήμου Μαλεβιζίου διεξήχθη κανονικά με την παρουσία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στο ξεκίνημα και η μεγάλη νικήτρια ήταν η ομάδα των  ΆλαλΟι Θύται.

Η βάση των νικητών ήταν στα γραφεία της ΜΑΕΔΗΜ δίπλα στο δημαρχείο και φαίνεται ότι αναδείχτηκαν γούρικα, ενώ να επισημάνουμε ότι ο τελευταίος γρίφος βρέθηκε στην περιοχή της Βαγιάς στις 5.45 περίπου το απόγευμα.

Στα γραφεία της ομάδας το κλίμα ήταν  εορταστικό με την ικανοποίηση να είναι εμφανή  σε όλα τα μέλη της, ενώ αμέσως μετά έγινε και η απονομή έξω από το δημαρχείο από τη διοργανώτρια ομάδα. Μάλιστα τα μέλη της νικήτριας ομάδας κέρδισαν εκτός από το κύπελλο και μία μονοήμερη εκδρομή με πούλαμν εντός της Κρήτης.

Όλες οι ομάδες μαζεύτηκαν στην πλατεία του δημαρχείου με φανερό το αίσθημα της ικανοποίησης από την προσπάθεια και τη συμμετοχή και αξίζουν πολλά μπράβο στις διαγωνιζόμενες ομάδες αλλά και στους διοργανωτές και χορηγούς της εκδήλωσης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά για νέες συγκινήσεις και με περισσότερες συμμετοχές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...