Με γκολ του Ρουμπάκη πήρε τη νίκη ο Μαραθώνας

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Με γκολ του Δημήτρη Ρουμπάκη στο πρώτο ημίχρονο ο Μαραθώνας κέρδισε στα Καλέσα τους Νέους Εργοτέλη και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε τις δύο να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και οι ευκαιρίες του αγώνα δεν ήταν πολλές από τις δύο πλευρές.

Η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλή κατάφερε να βάλει ένα γκολ, στη συνέχεια έπαιξε καλή άμυνα και πήρε το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι Νέοι Εργοτέλη μπήκαν καλά από την αρχή, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός τους και προς το τέλος του αγώνα ενώ ήταν πίσω στο σκορ πίεσαν αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 7' ο Πασπαλάκης πλάσαρε στο τετ α τετ αλλά ο Κασσωτάκης απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 8' ο Ρομπάκης σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ.

Στο 13' ο Ρουμπάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρομπάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 35' ο Βιτσαξάκης από το ύψος της περιοχής έκανε κακό σουτ που όμως κατέληξε σαν πάσα στον Ρουμπάκη που σούταρε με το μυτάκι από το σημείο του πέναλτι για το 1-0.

Τρία λεπτά μετά ο Κεβανι παραλίγο να βάλει απευθείας κόρνερ με τη βοήθεια του αέρα αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασσωτάκη και άουτ.

Στο 45' ο Βιτσαξάκης σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, εκπληκτική απόκρουση του Ιατράκη.

Στο 60' ο Ρομπάκης μόνος του με τον τερματοφύλακα σούταρε αλλά ο Ιατράκης απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 69' ο Kouksov έπαιξε ωραία τον Ρουμπάκη που μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 81' κόρνερ του Πακιουφάκη ο Κριτσωτάκης πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Κασσωτάκης.

Συνθέσεις:

Μαραθώνας: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μαυρομάτης, Μανιαδάκης, Σαμαριτάκης, Kouksov(86' Τσουγκράνης), Βιτσαξάκης(80' Λουλάκης), Μάτσα, Ρουμπάκης, Δίπλας, Ρομπάκης.

Νέοι Εργοτέλη: Ιατράκης, Περσκεφα, Κόκκας, Ματαλιωτάκης, Κριτσωτάκης, Αναστασιάδης, Κεβανι(69' Θεοδωράκης), Πασπαλάκης(74' Χότζα), Σαμπροβαλάκης(78' Μουρτζάκης), Τσαμαντιώτης(46' Λίλο), Πακιουφάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ