Πέντε νέα οχήματα από την HERTZ για το«Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Πέντε νέα οχήματα από την HERTZ για το«Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου

Πέντε (5) νέα οχήματαγια την ενίσχυση του έργου των Κοινωνικών του Υπηρεσιών  παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Πιο συγκεκριμένα τα οχήματα παρέλαβετην Τετάρτη 8 Απριλίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου από την AutoHellas Ανώνυμη Τουριστική και Εμπορική Εταιρεία – HERTZ, προκειμένου να τα παραδώσει στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». 

Πρόκειται για μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η ΚΕΔΕ με τις εταιρείες που διέθεσαν μεγάλο αριθμό οχημάτων για την ενίσχυση του έργου των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, καθώς και με το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την υποστήριξη των κοινωνικών δομών.

Τα οχήματα θα παραμείνουν στη διάθεση του Δήμου Ηρακλείου μέχρι και τις 8 Μαΐου.

Υπενθυμίζεταιότιτην προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Ηρακλείου είχε παραλάβει  έξι οχήματα και από την ToyotaHellas, για την ενίσχυση του ίδιου προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ΚΕΔΕ για την πρωτοβουλία της όσο και τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν, προσφέροντας οχήματα στους Δήμους. Πρόκειται για σημαντικήβοήθειαστην προσπάθεια που καταβάλλουμε να είμαστε δίπλα στους δημότες και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα, χωρίςνα χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους».

       

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...