Σκληρή απάντηση Μιχάλη Κοκκολάκη μετά τη απόφαση του ΣτΕ

Τελευταία Ενημέρωση:

“Θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή, εγγυητής της ενότητας της παράταξής μου και της κοινωνίας μας”

Στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει, αναφέρεται με γραπτή του δήλωση ο Μιχάλης Κοκκολάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Κοκολάκης, είχε κηρυχθεί έκπτωτος από το Διοικητικό Πρωτοδικείο τον Αύγουστο του περασμένου έτους, μετά τις εκλογές του περασμένου Μαίου.

Την ένσταση προς το Πρωτοδικείο είχε καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, σύμφωνα με την οποία ο κ. Κοκολάκης δεν μπορούσε να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος, καθώς είχε συνάψει ενεργή σύμβαση με τον δήμο ως εργολάβος.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο κ. Κοκκολάκης επισήμανε ότι όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τον κρατήσουν στο σκοτάδι η Γόρτυνα θα αλλάξει.

Με τη σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Κοκκολάκης, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αν και είναι σεβαστή, βρίσκεται, σε πλήρη δυσαρμονία όχι μόνο με το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, αλλά και με την βούληση της κοινωνίας της Γόρτυνας, όπως αυτή εκφράζεται σε καθημερινή βάση.

Συμπλήρωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή, ως εγγυητής της ενότητας της παράταξής του και της κοινωνίας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσω, με μεγαλύτερη δύναμη, να είμαι παρών και τώρα, αλλά και στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αν και είναι σεβαστή, βρίσκεται, σε πλήρη δυσαρμονία όχι μόνο με το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, αλλά και με την βούληση της κοινωνίας της Γόρτυνας, όπως αυτή εκφράζεται σε καθημερινή βάση.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Γόρτυνας, που όλο αυτό το διάστημα, στέκονται δίπλα μου και στηρίζουν κάθε προσπάθειά μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αφουγκράζομαι τα μηνύματά τους και έχω συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η πραγματική μου δικαίωση είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.
Πεποίθησή μου είναι ότι, στις δημοκρατίες, οι ηγέτες εκλέγονται από τον λαό και λογοδοτούν στον λαό. Οι πολίτες αξίζουν αυτό που επέλεξαν.

Οι κύριοι που, μαζί με τα δεκανίκια τους, γυρίζουν, μήνες τώρα, από καφενείο σε καφενείο διακινώντας σενάρια εκλογών, επικαλούμενοι το συμφέρον του δήμου και των δημοτών, δεν έχουν παρά να τις ζητήσουν. Αλλιώς, ας σιωπήσουν και ας αποδεχθούν ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει την πορεία της, με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα.

Έχοντας, πλέον, κλείσει οριστικά όλες τις υποτιθέμενες εκκρεμότητες, πίσω από τις οποίες έκρυψε την πολιτική ανικανότητα, τις εμμονές και την εκδικητική του διάθεση ο κύριος Σχοιναράκης, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή, εγγυητής της ενότητας της παράταξής μου και της κοινωνίας μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω, με μεγαλύτερη δύναμη, να είμαι παρών και τώρα, αλλά και στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν.

Οι ελπίδες και τα όνειρα της κοινωνίας μας, το κοινό μας όραμα, ο αγώνας που δίνουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την Γόρτυνα μεγάλη ξανά, δεν θα σβήσουν με καμία δικαστική απόφαση. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι, η Γόρτυνα θα αλλάξει.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,
Κοκολάκης Μιχάλης

CRETAPOST.GR


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...