Στην Μπάγερν αισιοδοξούν για την παραμονή του Νόιερ

Petite Perle 300×250

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον γκολκίπερ της ομάδας, Εμάνουελ Νόιερ και θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Η Μπάγερν Μονάχου καλείται να πάρει μία απόφαση σχετικά με το μέλλον του Εμμάνουελ Νόιερ. Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Νόιερ, όμως, ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για το νέο του συμβόλαιο. Ειδικότερα, δημοσιεύματα τον ήθελαν να υπογράφει μόνο αν το νέο συμβόλαιό του συμβόλαιο είχε διάρκεια μέχρι το 2025. Όταν θα ήταν 39 ετών δηλαδή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γερμανός γκολκίπερ διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες κατηγορηματικά. Εξέφρασε, μάλιστα, ένα παράπονο, επιρρίπτοντας ευθύνη στην Μπάγερν Μονάχου για τη διαρροή της συγκεκριμένης φήμης.

"Όλες οι συζητήσεις που είχα εδώ από το 2011, όλες ήταν πάντα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είχε διαρρεύσει ποτέ. Τώρα, όμως, υπάρχουν λεπτομέρειες στα μέσα ενημέρωσης από τις τρέχουσες συζητήσεις, οι οποίες δεν είναι συχνά σωστές. Αυτό με ενοχλεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Μπάγερν που ξέρω.

Θέλω να παίζω όσο είμαι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η εμπιστοσύνη. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι είναι ουτοπικό να θέλω 5ετές συμβόλαιο. Είμαι 34 ετών και δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είμαι στα 39 μου. Γι' αυτό και όσα έχουν δημοσιευτεί δεν έχουν λογική" είχε αναφέρει στη Bild ο 34χρονος.

Η Μπάγερν δεν αποθαρρύνεται

Παρ΄όλα αυτά, οι "βαυαροί" πιστεύουν ότι τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις 2 πλευρές. Ειδικότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, είναι αισιόδοξος όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου.

"Αμφότεροι γνωρίζουμε ότι έχουμε ο ένας τον άλλο. Υπό αυτές τις συνθήκες, είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε μία λύση και ότι τελικά ο Εμάνουελ Νόιερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί μας. Διαθέτουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και έχουμε κερδίσει τα πάντα μαζί του" είπε χαρακτηριστικά στη Bild.Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ένας θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της Μπάγερν και κάτοχος του Μουντιάλ του 1974, Σεπ Μάγερ, που μέτρησε 599 εμφανίσεις με τη φανέλα των "βαυαρών" από το 1962 μέχρι το 1980, τόνισε ότι ο Νόιερ πρέπει πάση θυσία να μείνει στο σύλλογο."Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ηλίθιοι για να αφήσουν τον Νόιερ να φύγει. Η Μπάγερν θα το μετανιώσει τα επόμενα χρόνια. Γιατί δε μπορεί ο Νόιερ να παίξει σε τοπ επίπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια. Είναι υγιής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο από τον Νόιερ στον κόσμο και δε θα υπάρξει για τα επόμενα 5 χρόνια".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ