Τα άλλοτε απλά, άλλοτε επίπονα μυστικά ομορφιάς των λαμπερών σταρ της 7ης Τέχνης

Οι γυναίκες ήταν όμορφες και πριν τα botox


Η τέχνη του κινηματογράφου είναι απαιτητική σε όλα τα επίπεδα, κι αυτό οι κυρίες της μεγάλης οθόνης το γνωρίζουν καλά. Κι αν νομίζετε ότι ο αγώνας τους περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία δύσκολων ρόλων, κάνετε λάθος.

Το πρόσωπο στον κινηματογράφο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία του ηθοποιού και χρειάζεται τη δική του περιποίηση ώστε να ανταποκριθεί στην κάμερα. Οι σπουδαίες ηθοποιοί του Χόλιγουντ είχαν τα δικά τους μικρά μυστικά, άλλα πολύ απλά και εύκολα, κι άλλα αρκετά επώδυνα. Όμως μπροστά στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Η Ρίτα Χέιγουορθ είχε ένα σημαντικό θέμα πριν γίνει η μεγάλη σταρ που ξέραμε: η γραμμή των μαλλιών της ήταν πολύ χαμηλά. Έτσι με προτροπή ενός κομμωτή έκανε την κατάλληλη επέμβαση που άφησε το πρόσωπό της να λάμψει. Επίσης έβαφε τα μαλλιά της κόκκινα, τα οποία μετά από κάθε λούσιμο περιποιούνταν με ελαιόλαδο, ώστε να διατηρούν την λάμψη τους. Στη συνέχεια τα ξέπλενε με χυμό λεμονιού και ζεστό νερό.

Η ιέρεια του στυλ Όντρεϊ Χέπμπορν καθιέρωσε το λευκό μολύβι που έγινε τάση στο μακιγιάζ. Το έβαζε πάντα στο εσωτερικό των ματιών της για να δίνει λάμψη. Επίσης χρησιμοποιούσε πάρα πολύ μάσκαρα και στη συνέχεια με μια καρφίτσα άνοιγε τις βλεφαρίδες της μία μία, ώστε να αποκτούν όγκο.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ