Σάλος με το αλυσοπρίονο στην διαδήλωση!

Τελευταία Ενημέρωση:

Όχι μόνο δεν κράτησαν…αποστάσεις αλλά πήγαν και με πρωτότυπο “οπλισμό” !

Πολλές συζητήσεις και ερωτήματα προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο των επεισοδίων στο κέντρο του Ηρακλείου, το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. 

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα διαδηλωτών που αντιδρά στο ενδεχόμενο μεταφοράς μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη, είχε διοργανώσει μέσω των social media συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Περίπου την ίδια ώρα συλλογικότητες και άλλοι φορείς του Ηρακλείου είχαν διοργανώσει στον ίδιο χώρο, αντισυγκέντρωση αλληλεγγύης στους μετανάστες. 

Παρά το γεγονός ότι η παρουσία της αστυνομίας ήταν κάτι παραπάνω από διακριτική, τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν και να υπάρξουν αψιμαχίες, να γίνει χρήση χημικών, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαμε και τραυματισμούς.

Το θέμα παίρνει ακόμα σοβαρότερες διαστάσεις μετά τις καταγγελίες, που συνοδεύονται από οπτικό υλικό, για ύπαρξη “διαδηλωτών οπλισμένων ακόμα και με…αλυσοπρίονο” !

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλεται,  πολλοί από τους συμμετέχοντες στην διαδήλωση κατά των μεταναστών πήγαν στο χώρο “κρατώντας μαγκούρες, ρόπαλα, μαχαίρια και λοστούς, ενώ ένας από αυτούς επιτέθηκε στον κόσμο με ενεργοποιημένο αλυσοπρίονο”!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα έχει φτάσει στα υψηλά κλιμάκια της τοπικής αστυνομίας και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια

CRETALIVE

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...