Αχαΐα – Πυροβολισμοί: Πυροβόλησε και τραυμάτισε οκτώ για την ρευματοκλοπή

Petite Perle 300×250

Την διεκδίκηση καλωδίων που θα ρευματοδοτούσαν παράνομα τα σπίτια τους στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας φαίνεται πως είχε ως αφορμή ο διαπληκτισμός που κατέληξε στον τραυματισμό οκτώ ατόμων από πυροβολισμούς, το απόγευμα της Τετάρτης!

Αν και έχουν γίνει δύο προσαγωγές από τους αστυνομικούς, παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ποιος ήταν αυτός που άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα η οποία δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς. Πάντως, το αιματηρό επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστούν οκτώ τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, από το οποίο αποχώρησαν δυο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι υπόλοιποι, τρεις γυναίκες ηλικίας 43, 25 και 20 χρόνων και τρεις άνδρες, ένας 21χρονος, ένας 42χρονος και ένας 17χρονος μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύονται και ένας από αυτούς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι. Οι πληροφορίες για τον αν ήταν ένας ή δύο οι δράστες εξακολουθούν να παραμένουν συγκεχυμένες και οι συνθήκες του μακελειού διερευνώνται από την Ασφάλεια.

πηγή: https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ