Συνελήφθη 65χρονος για τη φωτιά στο Μαδέ

Petite Perle 300×250

Σε εμπρησμό από αμέλεια, οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μαδέ.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε, ως υπαίτιος της πυρκαγιάς φέρεται ένας 65χρονος ο οποίος ενώ πραγματοποιούσε διάφορες εργασίες στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του δεν έδειξε την δέουσα προσοχή, με αποτέλεσμα να προσκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Ανακριτικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας ο 65χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Κατά την απολογία του φέρεται να αποδέχτηκε την κατηγορία και πλέον αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Συνολικά η φωτιά έκαψε 50 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης θέτοντας σε "κόκκινο" συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στην περιοχή με εννέα υδροφόρα οχήματα, ένα υδροφόρο του Δήμου, τρία βοηθητικά οχήματα αλλά και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων των πέντε ατόμων και εικοσιτέσσερις πυροσβέστες.

Το μήνυμα πάντως που εκπέμπεται από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με δεδομένο ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, είναι ότι δεν θα υπάρξει "καμία ανοχή" σε περιστατικά που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες. "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν" λένε στον ίδιο τόνο, οι επιτελείς της Υπηρεσίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ