Ανοίγει τις πόρτες του ξανά ο Αρόλιθος – Ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες και συνεργάτες,

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, αποτελεί για μας το μονοπάτι που στο τέλος του βρίσκεται η σταδιακή επιστροφή της επιχείρησης μας στην νέα αυτή κανονικότητα.

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους εσάς, που τόσα χρόνια έμπρακτα μας δείχνετε την αγάπη και την στήριξη σας.

Ανοίγουμε τις πόρτες του Αρόλιθου λοιπόν και σας γνωστοποιούμε πως για το μήνα Ιούνιοσε λειτουργία θα βρίσκονταιτο ξενοδοχείο, η παραδοσιακή ταβέρνα «Δελφύς», το poolbar, η πισίνα, όπως και το μπακάλικο μας.

Έχουν ήδη γίνει οι περισσότερες εργασίες συντήρησης και καθαριότητας όπως επίσης, έχουν παρθεί τα μέτρα ασφαλείας για το προσωπικό και τους πελάτες μας, όπως ορίζει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.Στο τελικό στάδιο πριν το άνοιγμα της επιχείρησης, θα πραγματοποιηθεί και η συνολική απολύμανση ολόκληρου του χωριού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης πως έχει γίνει ο κατάλληλος προγραματισμός ώστε στο χώρο να βρίσκεται μόνο ο απαραίτητος αριθμός ατόμων του προσωπικού μας, κρατώντας παράλληλα τις θέσεις εργασίας «από το σπίτι» εκεί που ήταν εφικτό.Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα ενημερωμένο και εκπαιδευμένο για τα νέα μέτρα και τις νέες απαιτήσεις που έχουν προκύψει.

Από εσάς ζητάμε την κατανόηση και την στήριξη σας, σε αυτή την ιδιαίτερη περιόδο προσαρμογής.Γι αυτό το λόγο και για την καλύτερη λειτουργία του χώρου και για την δική σας εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμεπριν από την επίσκεψη σας στο χωριό (για καφέ, μπάνιο, φαγητό κ.λ.π) να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να ενημερωθείτε κατάλληλα για τους νέους κανόνες και για το εισιτήριο εισόδου στην πισίνα μας.

Μείνετε σταθερά ενημερωμένοι μέσω των socialmediaκαι του blogτου Αρόλιθου.

Ο άνθρωπος έχει δείξει κατά καιρούς πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να βγει ακόμα πιο δυνατός. Ας είναι και αυτή μια τέτοια στιγμή!

Υ.Σ  Την Πέμπτη 28/05/2020 το χαρακτηριστικό εκκλησάκι της Αναλήψεως, στον Αρόλιθο,θα γιορτάσει κανονικά και θα ταν χαρά μας να βρεθείτε στο χώρο μας. Ας είναι η γιορτή αυτή η έναρξη της επαναφόρας μας στην πραγματικότητα.

Καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι σε όλους

Φιλικά

Η ομάδα του Αρόλιθου, του Παραδοσιακού Κρητικού Χωριού

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ