Προσλήψεις 50 συμβασιούχων στο δήμο Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο δήμος προχωράει σε προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας.

 Σε πρόσληψη 50 συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων (χρονικής διάρκειας 4 μηνών ) προχωράει ο δήμος Ηρακλείου προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από 30 Μαΐου 2020 έως και 5 Ιουνίου 2020 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: prosopikou@heraklion.gr “Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνεται από το υπουργείο εσωτερικών στους δήμους να μπορούν να προχωρήσουν σε προσλήψεις συμβασιούχων με τετράμηνες συμβάσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προχωράμε στην ανακοίνωση για την πρόσληψη 50 ατόμων. Στόχος είναι να ενισχυθούν υπηρεσίες πρώτης γραμμής με προσωπικό που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε , στην προσπάθεια μας για όσο πιο ομαλή επιστροφή γίνεται στην κανονικότητα και στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται από εδώ και πέρα.“, δηλώνει η αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Μαρία Καναβάκη.  

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες και τις αιτήσεις ΕΔΩ

πηγή: https://www.cretalive.gr/

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...