Ανοίγει ξανά τις πόρτες του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Φτάσαμε επιτέλους στην μετά covid εποχή και μετά το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων, Νηπιαγωγείων, Αθλητικών Συλλόγων και κολυμβητηρίων, σειρά έχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΣ Κρουσώνα ενημερώνει γονείς και μαθητές ότι θα συνεχιστούν τα μαθήματα χορού από την επόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα χορού στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα ξεκινάνε ξανά από την Τρίτη 9 Ιουνίου για όλες τις ηλικίες στις ώρες και ημέρες που είχαν καθοριστεί πριν από την αναστολή των μαθημάτων. Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ:

1. Η απόσταση μεταξύ των παιδιών θα είναι 1.5 μέτρο
2. Κάθε παιδί θα φέρει αυστηρά το δικό του μπουκάλι με νερό, το οποίο θα αναγράφει το όνομα του παιδιού πάνω
3. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται από την είσοδο του κτιρίου. Απαγορεύεται η είσοδος των γονέων ΑΥΣΤΗΡΑ.
4. Οι αίθουσες θα απολυμαίνονται μετά το τέλος κάθε μαθήματος.

Σας περιμένουμε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...