Στο 1,10€ το εισιτήριο από Τσαλικάκι, στο 1,50€ από Γάζι – Όλες οι αλλαγές της γραμμής του ΚΤΕΛ στο Μαλεβίζι

Αλλαγές στις γραμμές του ΚΤΕΛ όσον αφορά στο Μαλεβίζι

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα εκτελεί το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Τσαλικάκι –  Γάζι – Αμμουδάρα – Ηράκλειο χωρίς να περνάει ξανά από το Τσαλικάκι, αλλά από την Αμμουδάρα.

Αναλυτικά:

Αεροδρόμιο – Τσαλικάκι –  Γάζι – Αμμουδάρα – Ηράκλειο

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινάει στις 6:30 π.μ. από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και εκτελείται ανά μία ώρα. Στο Γάζι θα βρίσκεται περίπου σε μισή ώρα, δηλαδή κάθε ακριβώς.

Όσοι κάτοικοι μπουν στο λεωφορείο από το Τσαλικάκι θα πληρώσουν 1,10 ευρώ το εισιτήριο, αφού η περιοχή ανήκει στην Α' ΖΩΝΗ, ενώ όσοι μπουν από το Γάζι ή την Αμμουδάρα  για Ηράκλειο η τιμή ανεβαίνει στο 1,50 (Β' ΖΩΝΗ). Οι ίδιες τιμές ισχύουν και από Ηράκλειο προς Τσαλικάκι (1,10) και Γάζι – Αμμουδάρα (1,50).

Στον τέλος του Γαζίου το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα στρίβει από το ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου προς Αμμουδάρα και έπειτα θα κατευθύνεται προς Ηράκλειο, που σημαίνει ότι μετά το Γάζι δεν θα περνάει μέσα από το Τσαλικάκι. Άρα όσοι επιβάτες θέλουν να μεταβούν στο Ηράκλειο, θα μπουν από το Τσαλικάκι, θα περάσουν από Γάζι – Αμμουδάρα και μετά Ηράκλειο.

Όσον αφορά στη γραμμή Λιμάνι – Αμμουδάρα αυτή έχει σημείο εκκίνησης το λιμάνι του Ηρακλείου στις 8:10 π.μ. – 10:10 μ.μ.

Η γραμμή Αεροδρόμιο – Γάζι  – Καβροχώρι γίνεται τρεις φορές την ημέρα. Στις 6:48 από αεροδρόμιο Ηρακλείου, στη 1:20 και στις 6:00 μ.μ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ