Αυτοψία Δημάρχου Ηρακλείου στα Ενετικά Τείχη

Αλλάζουν τα Ενετικά Τείχη – Αυτοψία στις εργασίες από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών στα Ενετικά Τείχη είχε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Βαρδαβά περπάτησε από την Πύλη Βηθλεέμ έως τον Άγιο Ανδρέα και είδε με ικανοποίηση ότι η πρώτη φάση της μεγάλης παρέμβασης της δημοτικής αρχής στο μνημείο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. 

Οι εργασίες αφορούν στην διαστρωμάτωση της περιπατητικής διαδρομής από τον Πύλη του Ιησού έως τον Άγιο Ανδρέα, αλλαγή αστικού εξοπλισμού, νέες φυτεύσεις στα πρανή κ.ά.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η πρώτη φάση των παρεμβάσεών μας στο ισόπεδο κομμάτι των Ενετικών Τειχών και η αλλαγή  στα σημεία όπου έχουν γίνει εργασίες είναι εμφανής. Οι δημότες σύντομα θα αποκτήσουν έναν ανακαινισμένο χώρο περιπάτου, πολύ καλύτερο από αυτόν που υπήρχε πριν. Όταν ολοκληρωθεί και η δεύτερη παρέμβαση που προγραμματίζουμε, θα μιλάμε συνολικά για ένα έργο πνοής που θα αλλάξει εντελώς το μνημείο και θα το εντάξει οργανικά στην ζωή των δημοτών».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ