Επαναλειτουργεί το Τουριστικό Περίπτερο εντός του αρχαιολογικού χώρου της Γόρτυνας

Με ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση του χώρου

Η δημοτική αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της για απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας, προχώρησε στην εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου εντός του αρχαιολογικού χώρου της Γόρτυνας, με ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Το Τουριστικό Περίπτερο θα λειτουργήσει ξανά – μετά από αρκετό καιρό που ήταν κλειστό – προς όφελος του Δήμου, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των επισκεπτών του αρχαιολογικού χώρου. Σημειώνεται ότι το εταιρικό σχήμα που ανέλαβε την διαχείριση του Τουριστικού Περιπτέρου, εκπροσωπούμενο από τις Αδαμακοπούλου Ανδριανή, Μιχελάκη Κρυστάλλη και Κοζωνάκη Αλεξία, θα έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της συντήρησης του χώρου και της υλοποίησης των απαραίτητων για την λειτουργία του εργασιών.

«Μέσα από μια αδιάβλητη διαδικασία, μακριά από νοοτροπίες και υπόγειες διαδρομές του παρελθόντος, πετύχαμε την επαναλειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου εντός του αρχαιολογικού χώρου της Γόρτυνας.

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου και ενισχύει σημαντικά τα έσοδα του Δήμου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ