Τη λύση στις Κορφές δίνει ο Μιχάλης Αλμπαντάκης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Μαλεβιζίου και του αντιδημάρχου Πράσινης Ανάπτυξης και Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δύο χρόνια τώρα οι κάτοικοι των Κορφών.

Ο κ. Αλμπαντάκης σε επικοινωνία του με τη “Φωνή του Μαλεβιζίου” δηλώνει ότι η γεώτρηση θα ήταν έτοιμη νωρίτερα, αλλά λόγω κορωνοϊού ο σχεδιασμός δεν υλοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί από την Υπηρεσία.

Επίσης δηλώνει ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, με κατασκευή νέας γεώτρησης στις Κορφές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στη διαδικασία να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα. Ο Δήμος Μαλεβιζίου συζητά όχι για επισκευή, αλλά για νέα γεώτρηση στις Κορφές, όπου θα λύσει μόνιμα το πρόβλημα των κατοίκων. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε αδειοδότηση και περιμένουμε τη χρηματοδότηση του έργου. Αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, όμως δουλεύουμε για την επίλυση του προβλήματος, όσο πιο σύντομα γίνεται».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...