Πικ νικ με καλή διάθεση για τους κατοίκους του Κεραμουτσίου

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναγράψουμε! Στο Κεραμούτσι είναι όλοι μία καλή παρέα που ξέρουν να ζουν αρμονικά με κοινό γνώμονα το καλό του χωριού τους και την ομαλή συμβίωση των κατοίκων μεταξύ τους.

Το ραντεβού είχε δοθεί για χθες το πρωί, όπου από πολύ νωρίς, οι Κεραμουτσιώτες έκαναν εξόρμηση στη φύση με τα απαραίτητα βέβαια για μετά συνοδευτικά. Άλλωστε το χωριό μας έχει συνηθίσει στις βεγγέρες, στην γιορτή κολοκύθας και σε τόσες άλλες εκδηλώσεις που τα απαραίτητα "συνοδευτικά" από τις νοικοκυρές του Κεραμουτσίου είναι πλέον θεσμός!

Οι πεζοπόροι, ανάμεσα τους και ο Αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς – που σημειωτέον δεν λείπει από καμία εκδήλωση του όμορφου οικισμού – επισκέφτηκαν το αγαπημένο Καστέλι Κεραμουτσίου "Castel Malvitsino" και στη συνέχεια απόλαυσαν μεταξύ άλλων τη δροσιά κάτω από τα δέντρα.

Πρώτοι στην πεζοπορία η πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανώλης Βατσινάκης.

Το κέφι και τα τσουγκρίσματα των ποτηριών δεν άργησαν να έρθουν με τους Κεραμουτσιώτες να υπόσχονται ότι οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ