Μια βάπτιση που τα είχε όλα! (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Τα τρία τους παιδιά βάπτισαν χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Ροδιά ο Γιάννης Στρατάκης και η σύζυγος του Σοφία Κουγιουμουτζή.

Πρώτα βαπτίστηκε το δεύτερο παιδί της οικογένειας Στρατάκη, που πήρε το όνομα του παππού του Ανδρέα Στρατάκη, με ανάδοχο τον Παναγιώτη Ξενάκη.

Στη συνέχεια βαπτίστηκε ο βενιαμίν της οικογένειας Πάυλος, που αν και μηνών δεν έκλαψε καθόλου καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, με αναδόχους τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και την Ελένη Μαραθιανού.

Στη συνέχεια, το κορίτσι ήταν αυτό που ταλαιπώρησε περισσότερο τις νονές του Γωγώ Κλίνη, Λίτσα Τσαντηράκη και Ελένη Χαχλάκη. Όλοι οι καλεσμένοι της βάπτισης περίμεναν τη μικρή δεσποινίδα να αφήσει να την ξεντύσουν που τελικά έφτασε μέχρι την κολυμπήθρα φορώντας ακόμη τα ρούχα της. Τελικά όμως μετά από πολύ κλάμα η δεσποινίδα Στρατάκη πήρε το όνομα της γιαγιάς της Χρυσή.

Η συνέχεια βρήκε όλους τους καλεσμένους της βάπτισης στο Αρχοντικό της Ροδιάς, όπου όλα ήταν φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από τη διακόσμηση και το σέρβις μέχρι το πλούσιο δείπνο που παρέθεσε το ζευγάρι για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του. Η πρόγευση είχε δοθεί από το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο σιγοψηνόταν τα γουλίδια με το αντικριστό από έμπειρους μάστορες.

Το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει με τα Στρατάκια, Γιώργο και Νίκο να παίζουν τις καλύτερες τους κοντυλιές με τους γονείς, συντέκνους και καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου εύχεται στον Γιάννη και τη Σοφία να τους ζήσουν τα νεοφώτιστα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ