30 χρόνια LE GOURMET στην Αγία Πελαγία(ΒΙΝΤΕΟ)

Petite Perle 300×250

Μία μοναδική, ξεχωριστή και με πολλές εκπλήξεις βραδιά πρόσφερε η οικογένεια του κ.Κώστα Λημναίου στην ταβέρνα LE GOURMET στην Αγία Πελαγία.

Γιορτάζωντας τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της εστίασης υποδέχτηκαν φίλους και γνωστούς δίπλα στο κύμα με κρύα πιάτα, πλούσιο μπουφέ και καταπληκτικά κρασιά από την οικογένεια Πατεργιανάκη.

Την εκδήλωση και την οικογένεια Λημναίου τίμησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ.Μενέλαος Μποκέας και ο Οικομομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ.Γιώργος Φασουλάκης.

Στην ταβέρνα LE GOURMET μπορείτε να βρείτε και να γευτείτε τη μοναδική κουζίνα σε συνδυασμό με την άριστη φιλοξενία και το προσεγμένο σέρβις. Θα τσουγκρήσετε το ποτήρι σας με τον κ.Κώστα και θα νοιώσετε τη ξεχωριστή ατμόσφαιρα που προσφέρει η αύρα της κοσμοπολίτικης Αγίας Πελαγίας.

Δίπλα στο κύμα εσείς και η παρέα σας ζήστε μοναδικές στιγμές και απολαύστε φρέσκα θαλασσινά, αλλά και υπέροχα κρεατικά από το Σεφ του LE GOURMET.

Η βραδιά των για τα γενέθλια των 30 ετών έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα στον ουρανό της Αγίας Πελαγίας που μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ