Πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τύλισο (φωτογραφίες)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δροσερές φρουτοσαλάτες πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τύλισο παρουσία πιστών από την Τύλισο, των γειτονικών χωριών και του Γαζίου.

Κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο τελέστηκε με κάθε επισημότητα από τον εφημέριο πατήρ Γεώργιο Μαλλιωτάκη.

Οι πιστοί που βρέθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία του οικισμού και παρακολούθησαν τον πανηγυρικό εσπερινό μετά το τέλος απόλαυσαν φρουτοσαλάτες που είχε ετοιμάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, όπως κάθε χρόνο.

Αύριο, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία, παρουσία πιστών από όλο το Μαλεβίζι, ενώ οι παραγωγοί θα τηρήσουν για μία ακόμη φορά το έθιμο της προσφοράς των πρώτων σταφυλιών με σκοπό να πάει καλά η σοδειά.

Στη συνέχεια και μετά τη Θεία Λειτουργία, τα σταφύλια θα ευλογηθούν από τον ιερέα και θα διανεμηθούν ως ευλογία στους πιστούς.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...