Γνώριζε ότι είχε κορωνοϊό αλλά μπήκε στο καράβι για να μη χάσει τις διακοπές της

Petite Perle 300×250

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει πόσο αδιάφοροι είναι κάποιοι απέναντι στους συνανθρώπους τους παρότι γνωρίζουν ότι τους θέτουν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και πόσο εγωιστικά μπορούν να φερθούν.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε ο Alpha, μια 24χρονη κοπέλα ταξίδεψε με τρένο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και ο επόμενος προορισμός της θα ήταν η Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έμαθε τηλεφωνικά ότι το τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί βγήκε θετικό, οπότε και της συστήθηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο «Αττικό».

Η 24χρονη είχε άλλα σχέδια. Προτεραιότητα ήταν οι διακοπές κι έτσι αφού διανυκτέρευσε στην Αθήνα, το επόμενο πρωί αντί για το Αττικό, πήγε στον Πειραιά και μπήκε στο καράβι για Σαντορίνη.

Ευτυχώς, χάρη σε επικοινωνία των νοσοκομειακών ιδρυμάτων έγινε αντιληπτή η υπόθεση με τον διευθυντή μονάδας στη Σαντορίνη να ενημερώνει το Λιμενικό κι αυτό με τη σειρά του το πλήρωμα του πλοίου που βρισκόταν η 24χρονη.

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε, κλείστηκε σε καμπίνα και έκανε το ταξίδι μέχρι την Σαντορίνη και ξανά πίσω στον Πειραιά όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την μετέφεραν σε νοσοκομείο αναφοράς.

Οι Αρχές που περίμεναν έξω από το λιμάνι να δέσει το Blue Star Delos για να μπει το ασθενοφόρο, προχώρησαν στην σύλληψη της.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ