Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Ροδιά

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ροδιάς για αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ανάπλαση της πλατείας πήρε σήμερα σάρκα και οστά

Υπεγράφη νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας της Ροδιάς και τη διαμόρφωση  αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, τα οποία θα διαμορφώσουν την τελική εικόνα του οικισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ζητήσει έξτρα χρηματοδότηση 200 χιλιάδες ευρώ για το συγκεκριμένο έργο.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Πετούσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μανώλης Γενναράκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης.

Παράλληλα, στα θετικά της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς είναι η έξτρα χρηματοδότηση περίπου 200 χιλιάδων ευρώ που έλαβε ο πρόεδρος της Γιάννης Στρατάκης σε συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Σταύρο Αρναουτάκη και αφορούν σε έργα αγροτικής οδοποιίας.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατάκη τα έργα στη Ροδιά θα ξεκινήσουν άμεσα, αφού πρώτα απομακρυνθεί από την πλατεία στύλος ισχύος υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...