Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ροδιάς για αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ανάπλαση της πλατείας πήρε σήμερα σάρκα και οστά

Υπεγράφη νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας της Ροδιάς και τη διαμόρφωση  αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, τα οποία θα διαμορφώσουν την τελική εικόνα του οικισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ζητήσει έξτρα χρηματοδότηση 200 χιλιάδες ευρώ για το συγκεκριμένο έργο.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Πετούσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μανώλης Γενναράκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης.

Παράλληλα, στα θετικά της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς είναι η έξτρα χρηματοδότηση περίπου 200 χιλιάδων ευρώ που έλαβε ο πρόεδρος της Γιάννης Στρατάκης σε συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Σταύρο Αρναουτάκη και αφορούν σε έργα αγροτικής οδοποιίας.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατάκη τα έργα στη Ροδιά θα ξεκινήσουν άμεσα, αφού πρώτα απομακρυνθεί από την πλατεία στύλος ισχύος υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ