Σπύρος Καλλέργης: Έχουμε “μπουχτίσει” από μελέτες

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι «έχουμε μπουχτίσει από μελέτες. Μελέτες που έχουν κατά καιρούς δρομολογηθεί, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Τα σημαντικά θέματα που ανέφερε ο Δήμαρχος προηγουμένως νομίζω ότι κατά καιρούς έχουμε κάνει παρουσιάσεις μελετών για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης της Αμμουδάρας. Τελικά παρά τις μελέτες, δεν έγινε απολύτως τίποτε. Θεωρώ  ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει έτσι ώστε οι μελέτες να μη μείνουν μόνο μελέτες».

Ο κ. Καλλέργης αναφέρθηκε, επίσης, στην προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στον ΒΟΑΚ στο Μαλεβίζι, ζητώντας να ενταχθεί και το σημείο στο ύψος του Φόδελε, που είναι, όπως είπε, το πιο επικίνδυνο σημείο μετά την Αγία Πελαγία και δίνει αρκετά ατυχήματα, αλλά και με την πρώτη βροχή δημιουργεί προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους.

Τέλος, τόνισε ότι παράλληλα με το ενδιαφέρον στον τομέα του Τουρισμού να υπάρξει το αντίστοιχο ενδιαφέρον για τον Πρωτογενή Τομέα και τον τουρισμό στην ενδοχώρα του Μαλεβιζίου.

Related Articles