ΔΕΥΑΜ: Χωρίς σοβαρά προβλήματα το Μαλεβίζι – Ελάχιστα τα παράπονα στην υπηρεσία

Petite Perle 300×250

Με αφορμή τα παράπονα αναγνώστριας σχετικά με την οδό Εμμανουήλ Πετούση στο Γάζι, η Φωνή του Μαλεβιζίου απευθύνθηκε στη ΔΕΥΑΜ για την κατάσταση που επικρατεί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Κρήτη και το Μαλεβίζι.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας μας ενημέρωσε ότι η Υπηρεσία δέκτηκε ελάχιστα τηλέφωνα και όπου χρειάστηκε παρέμβαση ενήργησε άμεσα, όπως θα συνεχίσει να κάνει ό,τι ώρα κι αν χρειαστεί.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Μαλεβιζίου και της ΔΕΥΑΜ μέρες πριν είχαν καθαριστεί όλα τα φρεάτια και είχαν απομακρυνθεί από τους δρόμους ογκώδη υλικά, προκειμένου να προλάβουν τη δημιουργία προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα, όπως συνέβη σε άλλους Δήμους του νησιού.

Ωστόσο, ο κ. Βάμβουκας αναφέρει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου παραμένουν σε επιφυλακή και ο ίδιος ζητά από τους πολίτες να ενημερώνουν με σκοπό την άμεση αποκατάσταση όπου και εάν υπάρξει πρόβλημα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γαζανός ποταμός που δίνει αρκετά προβλήματα στην περιοχή είχε επίσης καθαριστεί τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι παρεμβάσεις στην οδό Μακεδονίας στο ύψος του Τεχνόπολις ήταν καθοριστικής σημασίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ