Στο τέλος μίλησε ο αρχηγός και Νέοι Αλμυρού Μαραθώνας 2-3

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας ήταν νικητής του Μαλεβιζιακού ντέρμπι της Β' κατηγορίας αφου νίκησε σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Γάζι τους Νέους του Αλμυρού με 2-3 .

Οι Νέοι Αλμυρού προηγήθηκαν δύο φορές με 1-0 και 2-1 αλλά αυτός που μίλησε τελευταίος ήταν ο αρχηγός του Μαραθώνα Μιχάλης Σερλιδάκης που με δύο υπέροχα γκολ στο τέλος έδωσε την νίκη στην ομάδα του .

Στο 20΄ακυρώθηκε γκόλ του Δημήτρη Ρουμπάκη σαν οφσαιντ για τον Μαραθώνα .Στο 22΄ο Δ.Ρουμπάκης από καλή θέση πλάσαρε και απέκρουσε ο Χερσονιωτάκης.

Στο 28΄άψογο πλασέ του Μαργέτα η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ . Στο 40' δυνατό σουτ του Δ.Ρουμπάκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας δύσκολα σε κόρνερ .

Στο 44' από πάσα του Μάτσα ο Φιτσοδασκαλάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 .

Στο 53 από φάουλ του Μάτσα ο νεοεισελθών Χουστουλάκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 .

Στο 58 ο Πλαίτης λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι σούταρε από πολύ κοντά την μπάλα ψηλά αουτ .

Στο 61 από πάσα του Β.Ρουμπάκη ο Κατσουλάκης από θέση για γκόλ σούταρε στα ύψη .

Στο 67 σέντρα σούτ του Τσικανδυλάκη ο τερματοφύλακας αιφνιδιάστηκε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ . Στο 70 σέντρα σουτ του Κεφαλογιάννη , οΔαγκωνάκης σε ετοιμάτητα απέκτρουσε.

Στο 72 από προσπάθεια του Κλαούντιο η μπάλα στρώθηκε στον Γιώργο Κεφαλογιάννη που με ασύλληπτο σουτ έγραψε το 2-1 .

Στο 83 ο Δ.Ρουμπάκης μέσα από την περιοχή σούταρε και έδιωξε σωτήρια ο Χερσονιωτάκης . Στο 86 από μπαλιά του Κτιστάκη ο Σερλιδάκης με φοβερό σουτ έκανε το 2-2 .

Στο 88 από φοβερή πάσα του Μάτσα ο Σερλιδάκης βγήκε μόνος του και πλάσαρε άψογα για το τελικό σκορ 2-3 . Στο 93 πλάσε του Μάτσα από κοντά ο Σχοιναράκης πάνω στην γραμμή του τέρματος κράτησε την νίκη για τον Μαραθώνα .

Συνθέσεις:

Nέοι Αλμυρού:Χερσονιωτάκης, Τσικανδυλάκης,Κοκολογιάννης,Κανάκης.Χνάρης,Γαζαριάν(54΄Πλαίτης),Ζηλακάκης,Κεφαλογιάννης,Πετροφ,Φιτσοδασκαλάκης,Στρατάκης(46'Σελαμαι)

Μαραθώνας:Δρακωνάκης,Σερλιδάκης,Μαρκέτας,Σχοιναράκης,Κατσουλάκης(62΄Κτιστάκης ),Σταματάκης,Ρογδάκης,Ρουμπάκης Β, Ρουμπάκης Δ,Μάτσα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ