Παναθηναϊκός: Ντου οπαδών στην ΠΑΕ

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Πήραν την κούπα του 2010

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ντου στα γραφεία της ΠΑΕ, ζήτησαν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και πήραν την κούπα του 2010, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην ομάδα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια πήγε το πρωί της Τρίτης (27/10) αντιπροσωπεία της Θύρας 13, με σκοπό να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους κατά της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου, για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα.

Οι οργανωμένοι πέταξαν φέιγ-βολάν τα οποία έγραφαν “λευτεριά στην ΠΑΕ”, φώναξαν συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε “Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ – Θ.13”, ενώ πήραν από τα γραφεία της ΠΑΕ το Κύπελλο του πρωταθλήματος του 2010 και το παρέδωσαν ακολούθως στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Με την επισήμανση πως “…και θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της”, όπως ανέφερε μήνυμα που ανέβηκε σε λογαριασμό της Θύρας 13 στα social media, συμπληρώνοντας πως “…ήταν η πρώτη δράση από αυτές που θα ακολουθήσουν”.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες δεν ασκήθηκε κανένα είδος βίας στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, ούτε υπήρξαν υλικές ζημιές στα πράσινα γραφεία.

Όπως τονίστηκε δε στο “μήνυμα” των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού “… η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δείξει την αποστροφή της στον μεγαλομέτοχο της. Ήταν ξεκάθαρα συμβολική και δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν υπάλληλο της ΠΑΕ.

Απαιτούμε την ελευθερία της ΠΑΕ άμεσα. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010 αφαιρέθηκε από τα γραφεία και παραδόθηκε στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ και θα επιστραφεί, όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της. Σε θέλουμε ελεύθερο και πρωταθλητή. Λευτεριά στην ΠΑΕ”.

Όπως τονίστηκε λίγο αργότερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το Κύπελλο που πάρθηκε από τα γραφεία ήταν ρέπλικα κι όχι το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010, συμπληρώνοντας πως λίγο αργότερα και το συγκεκριμένο Κύπελλο, επιστράφηκε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ.

Πηγή: www.sport24.gr

Related Articles