Συνάντηση με την Πρόεδρο και εργαζομένους της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ για τον Χ. Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ στην Νέα Αλικαρνασσό, επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χάρης Μαμουλάκης, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της εταιρείας.

Ειδικότερα, ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη με την οποία συζήτησε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, τη συμβολή της στις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Ηρακλείου, τις προκλήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης των ιδιαίτερων συνθηκών που η πανδημία του Covid 19 έχει δημιουργήσει, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά, ο Βουλευτής Ηρακλείου συναντήθηκε και συνεχάρη για την εκλογή τους τις εκπροσώπους του νέου συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, Κρίστη Σακελαρίδη, Βασιλική Καντζέλη και Ρίτα Αλμπαντάκη. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της δημοτικής εταιρείας, η συμβολή τους στην πορεία της επιχείρησης, καθώς και τα νέα εργασιακά δεδομένα που ισχύουν τους τελευταίους μήνες της πανδημίας στην χώρα μας.​

«Η ΔΕΠΑΝΑΛ είναι μια δημοτική επιχείρηση με πολλές δυνατότητες, πλούσιο έργο και σημαντική δράση σε κοινωνικό επίπεδο στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και με μια εξαιρετική ομάδα εργαζομένων, η οποία έχει αποδείξει πολλάκις τις δυνατότητές της» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ως προερχόμενος από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αναπτυξιακή προοπτική που δημιουργείται και παραμένω ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που οδηγεί το Ηράκλειο μπροστά. Σε κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλει στο να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει, σε αυτή την πρωτόγνωρη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ