Στο Δ.Σ. του Αλμυρού θα κληθεί ο Κιάσσος

Petite Perle 300×250

Στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα θα κληθεί ο Κώστας Κιάσσος. Η διοίκηση του Αλμυρού θα του ζητήσει να δεχθεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά τις αρμοδιότητες του κι αν συμφωνήσει όλα θα είναι καλά, αν όχι τότε θα υπάρξει πρόβλημα και θα έχουμε εξελίξεις.

Κατά τα άλλα αποφασίστηκε η εξόφληση όσων εργάζονται στον Αλμυρό για το διάστημα που δούλεψαν και η πληρωμή τους θα ξεκινήσει πάλι όταν επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις.

Ακόμα έφυγαν ήδη για τις πατρίδες τους ο Γκάρετ Κέλι και ο Μάρκο Μίσκου και θα επιστρέψουν όταν θα τους ενημερώσει η διοίκηση ότι οι προπονήσεις ξαναρχίζουν. Τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους και οι τρεις Αργεντινοί για να απολυόσουν με την ευκαιρία μίνι διακοπές αφού εκεί είναι καλοκαίρι.

Να αναφέρουμε ότι με εισήγηση του προπονητή κατέβηκε στους Νέους Αλμυρού ο νεαρός τερματοφύλακας Γεωργαντάς και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα ο Έντι.

Αυτό έγινε προκειμένου να πάρει παιχνίδια ο Γεωργαντάς που είναι ένα τερματοφύλακας τον οποίο πιστεύουν όλοι στην ομάδα και θεωρούν ότι είναι το μέλλον του Αλμυρού.

Το θέμα εδώ είναι ότι γύρισε από τον Αετό ο Παγωμένος που περιμένει να παίξει. Αυτό βέβαια είναι  θέμα του προπονητή που θα επιλέγει ποιος θα παίζει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ