Π.Σ. Δαμάστας: Να δείξουμε έμπρακτα ανθρωπιά και αλληλεγγύη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συλλογή βοήθειας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας προς τον Δήμο Χερσονήσου

Με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογο Δαμάστας ενημερώνει τους Δαμαστιανούς και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ξεκίνησε τη συλλογή βοήθειας για τους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου σε σύμπραξη με τον Σύλλογο Γυναικών “Μαλβαζία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θέλοντας να βοηθήσει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί στην πρόσφατη κακοκαιρία στο Δήμο Χερσονήσου συμπράττει στην εθελοντική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία για συλλογή και αποστολή βοήθειας.

Απευθύνουμε έκκληση στους Δαμαστιανούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο να δείξουμε έμπρακτα ανθρωπιά και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη ρουχισμού (με έμφαση σε κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες).

Παρακαλείσθε θερμά προς διευκόλυνση της διανομής στις πληγείσες οικογένειες όπως τα προσκομίζετε συσκευασμένα σε πλαστικές σακούλες και με ένδειξη ηλικιών στα είδη ρουχισμού.

Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών “Μαλβαζία” επί της Γεωργίου Γεννηματά 82, Τσαλικάκι.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον COVID-19 παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε πριν την παράδοση των ειδών.

Η άμεση βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη!

Πληροφορίες:

Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας 6944 679520, 6944 420970

Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία 6983 440760

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο πρόεδρος Σαρρής Γιώργος

Ο Γενικός Γραμματέας Περάκης Κώστας

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...