Άλλο ένα θετικό κρούσμα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Άλλος ένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου προέκυψε ότι είναι θετικός στον Covid-19 μετά την ολοκλήρωση των επαναληπτικών rapid τεστ που έγιναν το πρωί της Δευτέρας, στη μάνδρα του Δήμου.

Συνολικά τα άτομα που νοσούν είναι πλέον οκτώ, αφού προστέθηκε άλλο ένα στα επτά που έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορωνοϊό, από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε προληπτική καραντίνα παραμένουν 12 υπάλληλοι ως στενές επαφές.

Για περίπου 12 υπαλλήλους υπάρχει λήξη συναγερμού και επανέρχονται όλοι στα καθήκοντά τους, καθώς και στο επαναληπτικό τεστ, εμφανίζονται ως αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η υπηρεσία με επιπλέον συνεργεία θα συνεχίσει την αποκομιδή των απορριμμάτων ενώ θα χρειαστεί η συμβολή και ιδιώτη για μία με δύο ημέρες, με τον οποίο ήδη υπάρχει συνεργασία.

Τα συνεργεία είναι περισσότερα δεν παύει ωστόσο η κατάσταση να παραμένει δύσκολη εξαιτίας των νοσούντων αλλά και των ατόμων που βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...