Λαϊκή Συσπείρωση: Nα παρθούν μέτρα για την προστασία από κορωνοΐο στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα για την προστασία του λαού μας, για την έγκαιρη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων, καθώς και την θωράκιση της υγείας του.

Απαιτούμε λοιπόν εδώ και τώρα:

  • Άμεσα, τακτικά επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλα τα χωριά από κινητές μονάδες, στα συνεργεία συγκομιδής ελιάς και στα ελαιουργεία, για τη θωράκιση των αγροτών κατά τη συγκομιδή της ελιάς και των εργατών.
  • Μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ, σύμφωνα με επιστημονικά κριτήρια, στα μεγάλα χωριά, στα σούπερ μάρκετ, απολύτως δωρεάν.
  • Να γίνουν όλες οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρών και νοσηλευτών, σε ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο, στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, αναβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής μας. Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να ενισχυθούν με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποδομές.
  • Άμεση επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας, των ιδιωτών γιατρών της περιοχής, ένταξή τους σε κεντρικό κρατικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...