Νίκος Ηγουμενίδης: Επιστολή προς την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

“Ποια θα είναι και πώς θα στελεχωθούν τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου;”

Επιστολή προς την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης απέστειλε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ζητά επίσημη ενημέρωση για τον σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου εν όψει του νέου εμβολίου για τον κορωνοϊό, και συγκεκριμένα, όπως γράφει ο ίδιος, «θα ήθελα να ενημερωθώ για τα σημεία και τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στο Νομό, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό, με στόχο τον ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερο εμβολιασμό του πληθυσμού».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Θέμα: Ενημέρωση για τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου

Αξιότιμη κα Μπορμπουδάκη,

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τον σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου εν όψει του νέου εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ενημερωθώ για τα σημεία και τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στο Νομό, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό, με στόχο τον ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερο εμβολιασμό του πληθυσμού”.

Related Articles