Στολίζουν το Τσαλικάκι και μαζεύουν δώρα για τα ορφανοτροφεία της Κρήτης

Petite Perle 300×250

Στο πνεύμα των ημερών ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, με τις δράσεις του φροντίζει και φέτος παρά τις αντίξοες συνθήκες να φέρει το άρωμα των Χριστουγέννων στο Τσαλικάκι με τον στολισμό να ολοκληρώνεται αύριο.

Παράλληλα συνεχίζεται η κινητοποίηση για να μαζευτούν δώρα που θα μοιραστούν στα ορφανοτροφεία της Κρήτης, αυτές τις γιορτινές μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Το Τσαλικάκι μας ομόρφυνε… Αύριο θα τελειώσει ο στολισμός μας με τις γιρλάντες από το Δήμο μας, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Κουτεντάκη το Γιώργο που είναι πάντα δίπλα μας όπου τον χρειαστούμε, σε ευχαριστούμε από καρδιάς τον Βαγγέλη Παρασύρη, που συντόνισε το στολισμό καθώς και την αντιδήμαρχο κ. Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και τον αντιπρόεδρο τοπικής κοινότητας κ. Γιάννη Άσπρη

Φέτος δε θα λειτουργήσει το σπιτάκι μας στη πλατεία αλλά θα είναι ανοιχτό στην αυλή του συλλόγου μας με την ίδια αγάπη αλλά για άλλο σκοπό.. Για να μαζέψουμε παιχνίδια για ορφανοτροφεία της Κρήτης.. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας και συνεχίζουμε να συλλέγουμε παιχνίδια για τους μικρούς αυτούς ήρωες".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ