Super League: Τα βλέμματα στο Περιστέρι

Petite Perle 300×250

Με τρεις αγώνες πέφτει σήμερα (7/01) η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Super League, ο πιο σημαντικός εκ των οποίων θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (19:30).

Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Για τον γηπεδούχο Ατρόμητο διότι προέρχεται από 5 ματς χωρίς «τρίποντο» και θέλει πάση θυσία την επιστροφή στις επιτυχίες για να μην χάσει την επαφή του με τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Ομοίως και για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος «άφησε» δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λάρισα (1-1) και απομακρύνθηκε από την κορυφή. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι το 2Χ2 στα ματς που ακολουθούν, με Ατρόμητο (σήμερα 7/01) και με τον Βόλο την Κυριακή (10/01) στην Τούμπα, έτσι ώστε να τα δώσει όλα για όλα την προσεχή Τετάρτη (13/01) στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League.

Η «αυλαία» θ΄ ανοίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 17:15, με τον Άρη να υποδέχεται τον Βόλο με στόχο την επιστροφή στα «τρίποντα» μετά την απρόσμενη ήττα που γνώρισε από την Λαμία, ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Λαμία στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Πηγή: naftemporiki.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ