Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του είχε πει πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί

Αυτή και αν είναι είδηση! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» οι δύο παρουσιαστές που συνδέονται με πολύχρονη φιλία κάνουν ένα βήμα παραπάνω και η σχέση τους θα έχει πλέον οικογενειακή υπόσταση.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ