Πήρε παράταση η μελέτη για την Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας Αγίας Μαρίνας

Παράταση για 3 μήνες και συγκεκριμένα ήτοι από 31/12/2020 έως 31/03/2021 πήρε το χρονοδιάγραμμα της μελέτης για την Πράξη Εφαρμογής «Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας Αγίας Μαρίνας (Π.Ε. 21).

Η Οικονομική Επιτροπή ύστερα από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη τις σχετικές αποφάσεις και την εισήγηση της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία με 5 υπέρ και 2 κατά.


(Κατά ψήφισαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Κύρκος Αθανάσιος και Βαλτζάκης Γεώργιος λέγοντας ότι: δίνοντας συνεχώς παρατάσεις θα καθυστερήσει η διαδικασία διάνοιξης της Ελευθερίου Βενιζέλου).

 Εγκρίνει την παράταση του συνολικού χρόνου της μελέτης «Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας Αγίας Μαρίνας (Π.Ε. 21) του Δήμου Μαλεβιζίου» κατά 3 μήνες ήτοι από 31/12/2020 έως 31/03/2021.


Αναλυτικά η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου ΕΔΩ

PANORAMA
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ