Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης του Σπήλιου Λιβανού με την Οργάνωση Αμπελουργών – Ελαιοπαραγωγών Κρήτης

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με την Οργάνωση Αμπελουργών – Ελαιοπαραγωγών Κρήτης είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός 

Στη συνάντηση μετείχαν τα μέλη του ΔΣ της Οργάνωσης κ.κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης (Πρόεδρος), Γιώργος Βενιεράκης (Α΄Αντιπρόεδρος), Γιώργος Γερωνυμάκης (Β' Αντιπρόεδρος), Γιώργος Γαβαλάς (Γενικός Γραμματέας), Γιώργος Αθανασάκης (Ειδικός Γραμματέας).

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών και αμπελουργών και θέματα που αφορούν τη ζωική παραγωγή και τις ελληνοποιήσεις.

Ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός μετά τη συνάντηση δήλωσε: 

«Είχαμε τη χαρά σήμερα να υποδεχτούμε και εκπροσώπους της συνδικαλιστικής οργάνωσης αμπελουργών και ελαιουργών Κρήτης και τον Πρόεδρό της κ. Πρίαμο Ιερωνυμάκη, με τον οποίο συζητήσαμε συνολικά τα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής στον όμορφο τόπο της Κρήτης.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας και είπαμε με την πρώτη ευκαιρία να κατέβουμε στην Κρήτη για να δούμε και στο πεδίο τα διάφορα θέματα και προβλήματα που προκύπτουν και όπως και σήμερα μαζί και με τον περιφερειάρχη, βάλαμε τις βάσεις για μια καλή συνεργασία, γιατί αγαπάμε την Κρήτη, θέλουμε να βοηθήσουμε την Κρήτη. Πολλές φορές η Κρήτη μας ανοίγει και δρόμους και είναι οδηγός για την πολιτική στον πρωτογενή τομέα,  στη μεταποίηση και στην εμπορία των εξαιρετικών, φανταστικών, ελληνικών προϊόντων μας».

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αναδείχθηκε ο ιδιαίτερος ρόλος των κρητικών προϊόντων στο brand της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ που προωθεί το ΥΠΑΑΤ  και η σημαντική συμβολή τους στο τουριστικό προϊόν και στο εξαγωγικό εμπόριο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ