Δωρεά ξηράς τροφής για τα αδέσποτα στο Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

1,2 τόνους ξηράς τροφής για τα αδέσποτα ζώα παρέλαβε ο Δήμος Μαλεβιζίου, έπειτα από τη δωρεά του επιχειρηματία Φιντιρίκου Δημήτρη και του Καμπριάνη Δημήτρη.

Την ξηρά τροφή παρέλαβε η αρμόδια Αντιδήμαρχος  Χρύσα Λυρώνη, ευχαριστώντας τους διαθέτες για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν προκειμένου να στηρίξουν τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων στην περιοχή του Δήμου, αλλά και για την πρόθεσή τους να στηρίξουν δράσεις του Δήμου που σχετίζονται με την περίθαλψη των ζώων συντροφιάς.

Οι ποσότητες της τροφής θα διατεθούν άμεσα στο δίκτυο των εθελοντών του Δήμου, που σιτίζουν τα αδέσποτα της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά  τον επιχειρηματία Φιντιρίκο Δημήτρη και τον Καμπριάνη Δημήτρη που με την προσφορά τους μας βοηθούν να ενισχύουμε τις προμήθειες σε τροφές για τα αδέσποτα στο Δήμο Μαλεβιζίου.  Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης  και αποσκοπεί στην ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων για τα οποία ο Δήμος Μαλεβιζίου  μεριμνεί με ευαισθησία εφαρμόζοντας πρόγραμμα για τη φροντίδα τους, ακολουθώντας τις διατάξεις του Νόμου».

Από την πλευρά της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη ανέφερε: «Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει εκπονήσει  ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας των αδέσποτων ζώων με στειρώσεις και εμβολιασμούς σε συνεργασία με κτηνίατρο, επιστρέφοντας τα στη συνέχεια στο φυσικό τους περιβάλλον, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Επίσης οι αρμόδιες  υπηρεσίες μας υλοποιούν κατά διαστήματα προγράμματα τσιπαρίσματος και εν γένει μέριμνας και για τα δεσποζόμενα ζώα προκειμένου να ενισχύσουν τη φροντίδα τους» . 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ